Nail Expert Ltd. управлява мрежа от онлайн магазини в няколко европейски страни. Материали за маникюр и ноктопластика продаваме в Чехия, Словакия, България и Швейцария. В Чехия, Словакия и Швейцария също работят и магазини. По тази причина гаранцията за качество и бърза доставка на стоките е 100%.
В
 електронния магазин на NAILEXPERT.BG ще намерите не само материали и инструменти за ноктопластика, но цялостна концепция за правене на нокти. За всеки продукт ще намерите подробно описание, метод как правилно да се използва и практически съвети. Кам някои от продуктите има и видео инструкция. Главният консултант на марката Цоню Петев е работил достатъчно дълго с всеки един от материалите, за да бъде сигурен, че е качествен.
Тук ще намерите много технологични процедури и трикове а то както в текста, така и под формата на видео. Как правилно да направите ноктопластика,как да поддържате ноктите, как да укрепите естествените нокти, как да използвате геловете и др.
И въпреки всичко ако не намерите отговор на своите въпроси, не се колебайте да ни пишете. Заедно ще се опитаме да решим проблема ви.

 

На края искаме да ви пожелаем приятен и спокоен избор.

 

Цоню Петев и екипа на Nail Expert